Verzending

 Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

De meeste van onze goederen zijn voorradig.
Voor niet opgemaakte goederen proberen wij binnen 2 weken na ontvangst van uw betaling te leveren.  Dus de gemiddelde levertijd van een standaard pakket ligt tussen de 7 à 14 werkdagen.

Voor opgemaakte goederen (kant en klaar gemaakte goederen) mag u een leveringstermijn rekenen van ongeveer 2 tot 4 weken.
Indien iets uitzonderlijk  niet voorradig is, zijn wij echter afhankelijk van de leveringstermijnen van onze leveranciers.
Hierdoor kan de leveringstermijn oplopen.

Onze producten worden geleverd via ‘Bpost’ of 'DPD'. De verzendkosten worden afzonderlijk berekend en worden vermeld op uw bestelbon.

De verzendkosten bedragen € 6.50 inclusief BTW.  Vanaf € 100 per bestelling valt de leveringskost automatisch weg.

Leveringen geschieden op het leveringsadres gespecificeerd door de klant in zijn bestelling. Producten worden geleverd in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Voor leveringen in andere landen dient vooraf contact opgenomen te worden met ‘Fien&Sien’. Het risico van beschadiging, verlies of diefstal valt ten laste van ‘Fien&Sien’ tot op het ogenblik van levering van de goederen aan de klant. Op dat ogenblik gaat het risico over op de klant. De leveringstermijn bedraagt maximaal 30 dagen tenzij anders overeengekomen. Indien de levertermijn langer is wordt dit bij de bevestiging van de bestelling meegedeeld. In geen enkel geval heeft de klant recht op schadevergoeding voor het overschrijden van leveringstermijn.